Verzekeringen heb je in vele soorten en met allemaal verschillende namen en dekkingen met daarbij horende verschillen in premie.

Door het oerwoud van aanbieders en producten het product vinden wat bij u en uw stiuatie past is wat wij graag voor u doen. Of het nu gaat om een autoverzekering, reisverzekering en/of een levensverzekering we gaan samen met u zoeken voor een passend aanbod.

Voor onze schadeverzekeringen hebben wij nauw contact met een regionaal Volmacht kantoor waar wij de polissen van veel verschillende maatschappijen kunnen aanvragen. Het grote voordeel is echter dat er korte lijnen zijn voor communicatie en dat we zo vaak sneller tot een uitkomst kunnen komen dan bij grote landelijke verzekeraars.

We kijken bij onze vergelijking niet alleen naar de laagste premie maar ook naar de voorwaarden die passen bij u en uw situatie. Stel u heeft bijvoorbeeld een auto van 10 jaar of ouder, dan is het in de meeste gevallen niet verstandig om deze all-risk te verzekeren. In onderling overleg en met behulp van duidelijke uitleg kunnen we u dan de voordelen en nadelen laten zien van uw keuzes om zo samen tot een passend advies te komen.

Omdat wij werken met klant abonnementen zijn al onze verzekeringen vrij van provisie en daardoor al snel 20 tot 25% goedkoper dan producten waar wel provisie in verwerkt zit.

Interesse om over verzekeringen met ons in contact te komen? Laat het ons weten via ons contactformulier, laat uw naam, adres en telefoonnumer achter en dan nemen we contact met u op.