Wij zijn een kleine financieel diensverlener in het Limburgse plaatsje Ittervoort. En we werken vanuit het idee dat goed financieel advies niet duur hoeft te zijn. Om onze kosten laag te houden werken we waar mogelijk en wenselijk digitaal en hebben we geen kantoor op een dure locatie maar werken we vanuit huis. We hebben hierdoor ook geen inloopfunctie en we werken enkel op afspraak.

We komen dan graag naar je toe zodat je in het comfort van je eigen huis belangrijke beslissingen kunt nemen over je financiële toekomst. Daarnaast werkt het bezoeken van onze klanten aan huis ook erg handig voor het geval er nog wat gegevens opgezocht moeten worden.

Ons kantoor werkt op dit moment met 2 adviseurs namelijk vader Jacques Timmermans en Zoon Sean Timmermans. Op dit moment hebben we ook geen plannen om groter te groeien omdat we van mening zijn dat een persoonlijke band met jou als klant belangrijk is. We werken tenslotte met mensen en niet met klantnummers. Dit wil dus zeggen dat we liever persoonlijke aandacht geven en dat we de afweging tussen digitaal contact of persoonlijk altijd afwegen aan de hand van mate van belangrijkheid van de situatie. Voor veel simpele zaken is contact via de digitale snelweg vaak sneller en duidelijker, worden de zaken wat ingewikkelder dan is het vaak beter om persoonlijk contact te hebben.

We hopen je interesse te hebben gewekt en horen graag van je als je meer informatie wil over onze dienstverlening.