Een woning kopen is een event in je leven dat je over het algemeen niet zo heel vaak gaat doen. Het is een keuze voor een bepaalde woning die voldoet aan de wensen die je voor ogen hebt.

Het maken van een keuze voor een hypotheekverstrekker is net zo persoonlijk en deze zal ook aan de wensen moeten voldoen die voor jou belangrijk zijn. Gaat het alleen om de laagste rente? Telt het nog mee of het een Nederlandse of buitenlandse hypotheekverstrekker is? Is het belangrijk dat je boetevrij extra kunt aflossen?

Al deze vragen en uiteraard nog veel meer vragen kun je jezelf stellen bij het zoeken naar een hypotheek die bij jou wensen past. Wij willen je hier graag bij helpen, wij kennen de markt, kunnen offertes aanvragen bij zo goed als iedere hypotheekverstrekker in Nederland en daarnaast zijn we volledig onpartijdig. We hebben met geen enkele hypotheekverstrekker afspraken over vergoedingen we zijn er dus volledig voor jou als hypotheek zoeker en laten ons niet afleiden door bonussen of andere lokkertjes van hypotheekverstrekkers.

We gaan samen op zoek naar de hypotheek die het beste past bij je wensen, je financiële situatie nu en in de toekomst en ook het belastingtechnische verhaal houden we hierbij in de gaten.

Kortom kies jij voor ons dan helpen we jou kiezen voor de hypotheek die bij jou past!