Soms heb je even duidelijkheid nodig over hoe het nu ook alweer zit met je pensioen, je hypotheek, je levensverzekering en andere financiële producten. Dit plaatje bestaat vaak uit verschillende polissen en overzichten van banken en pensioenuitvoerders. Het is voor iemand die dit niet dagelijks doet vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien.

Wil je graag eens weten hoe je ervoor staat en het even allemaal overzichtelijk gepresenteerd en aangeboden krijgen? Daar kunnen wij je heel goed bij helpen, wij hebben vaker dergelijke paperassen gezien en kunnen hier een helder en overzichtelijk geheel voor je van maken zodat je weer precies weet hoe je ervoor staat.

Daarnaast kijken we dan aan de hand van je wensen en doelen of er hier of daar bijsturing nodig is om deze wensen en doelstelling realiteit te maken. Ook zijn er situaties denkbaar waarbij je zelf het idee hebt dat alles in orde is maar waarbij wij toch nog een aantal zaken vinden die anders of beter kunnen, zoals bijvoorbeeld de situatie voor je nabestaanden na jou overlijden of het starten voor een spaarpot voor de studie van je kinderen.

Dit soort zaken komen tijdens ons traject naar voren en zullen we in een open gesprek met jou punt voor punt gaan behandelen zodat je aan het einde weet wat wel en niet zinvol zou zijn. De keuze of je dit dan wel of niet gaat regelen is uiteraard aan jezelf!