Is jouw maand ook wel eens langer dan je bankrekening geld bevat? Of loop je al jaren rond met plannen voor bijvoorbeeld een wereldreis of het starten van een eigen bedrijf naast je werk maar krijg je het geld daarvoor op de een of andere manier niet bij elkaar?

Heb je een beetje een haat/liefde verhouding met geld en zie je soms niet meer hoe je alles zou kunnen doen wat je financieel wel zou willen? Samen gaan we op onderzoek uit hoe jij je doelen wel kunt behalen. We bewandelen deze weg samen, jij neemt de beslissingen en ik ga je door het stellen van vragen of het wijzen op gevolgen van je keuzes helpen om weer aan het roer te staan van je financiële situatie. In plaats van geleefd worden door je financiële situatie (eventueel met alle daarbij horende stress die weer gevolgen heeft voor je gezondheid) ga jij het geld vertellen hoe het in jou voordeel kan werken.

Sommige mensen zien het niet hebben van voldoende financiële middelen als een oorzaak voor de kwaliteit van hun leven. Geld is echter niet meer dan een middel om dingen te betalen en het wel of niet hebben van voldoende geld is een gevolg van iets wat je in het verleden hebt gedaan of gelaten. Samen gaan we kijken wat er in het verleden gebeurd is en gaan we kijken wat voor jou wel slim is om te herhalen en wat er niet zo handig is om nog eens te doen. De keuzes blijven aan jou maar kunnen wel dingen aan het licht brengen waar je misschien in eerste instantie niet bij stil hebt gestaan.

Misschien is het verstandig om op bepaalde dingen te gaan bezuinigen maar misschien is het ook verstandig om te gaan kijken of het mogelijk is dat er meer inkomen kan binnen komen. Jij gaat ontdekken dat je door naar het bos van alle financiële keuzes te kijken de bomen weer kunt zien waaruit het bos is opgemaakt.

Mocht je interesse gewekt zijn dan laat het ons weten, we komen dan graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.