Als zelfstandig ondernemer heb je waarschijnlijk graag overzicht op je financiële vooruitgang om zo je bedrijf te kunnen bijsturen waar nodig is om een goed resultaat te behalen.

Het hebben van een goede administratie is hiervoor uiteraard van belang en dit kunnen we uiteraard vakkundig voor je verzorgen. We geloven hierin ook in de kennis en kunde van de ondernemer zelf. We denken namelijk dat je in de meeste gevallen best in staat bent om zelf facturen in te boeken en dergelijke. Dit wil zeggen dat wij er minder werk aan hebben en dat onze rekening dus lager zal uitvallen.

Uiteraard kunnen we jou als ondernemer alles uit handen nemen voor wat betreft je boekhouding maar aangezien dat wij er dan meer uren aan moeten besteden zal de rekening ook hoger worden.

Ook de aangifte voor de BTW en eventueel de IB aangifte doen we graag voor je. Alles uiteraard nadat voor jou en voor ons duidelijk is wat de te verwachten kosten zijn.

Mocht je meer willen weten dan horen we graag van je. Laat je gegevens achter op onze contactpagina en we komen er bij je op terug.